Vakantiehuizen voor mindervaliden

“Ook wanneer je mindervalide bent, wil je ontspannen op vakantie. Ik heb goed gezocht naar accomodaties die de nodige aanpassingen hebben. Daarbij heb ik gekeken of alles makkelijk bereikbaar is en of er geen trappen zijn. Ik heb speciaal voor jou accommodaties gezocht die aan die wensen voldoen.”

Veel plezier! Groetjes, Jim.
Bekijk vakantiehuizen
Vakantiehuizen voor mindervaliden boeken met By-Jim.nl

Vakantiehuizen voor mindervaliden

Iedereen moet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, daarom is er een divers aanbod van vakantiehuizen die zijn aangepast voor mindervaliden. Denk hierbij aan een aangepast toilet en douche, een keuken met speciale voorzieningen, een slaapkamer op de begane grond, bredere doorgangen, geen drempels, eventueel een verhoogd bed en een lift. Het is belangrijk dat de begane grond gelijkvloers is, dat de mindervalide persoon/personen geen trappen hoeven te lopen en dat het vakantiehuis comfortabel en veilig is gedurende het verblijf. De aangepaste inrichting zonder belemmeringen zorgt ervoor dat iedereen kan genieten.

Kom tot rust en geniet van rolstoelvriendelijke uitjes. De vakantiehuizen voor mindervaliden zijn op diverse locaties gelegen, aan de kust, midden in de natuur of in de stad. Laat je door je beperking niet beperken!

Bekijk het aanbod en boek je vakantiehuis voor mindervaliden makkelijk en snel online op By-Jim.nl

Lees meer

Zie ook alle andere thema's

  • Top