Luxe vakantiehuizen

“Ik vind het altijd fijn om in wat luxere huizen te verblijven als ik op vakantie ga. Het gaat dan om de extra’s van zwembad tot wasmachine. Speciaal voor de mensen die van luxe houden, zoals ikzelf, heb ik een selectie gemaakt van accommodaties.”

Veel plezier in de luxe!

Groetjes, Jim.
Bekijk vakantiehuizen
Luxe vakantiehuizen boeken met By-Jim.nl

Luxe vakantiehuizen

Wil jij ontspannen en genieten in een luxe vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien? Kijk dan snel verder tussen ons aanbod van deze vakantiehuizen. De luxe vakantiehuizen zijn voorzien van diverse wellness faciliteiten, zoals een sauna of jacuzzi of je kunt er een duik nemen in je eigen privé zwembad. Maak gebruik van de uitgebreide keuken en kook je favoriete maaltijden. Leun achterover in de moderne banken en geniet van alle andere faciliteiten die aanwezig zijn. Door de extra mogelijkheden kun jouw luxe vakantie nog leuker maken. De luxe vakantiehuizen bieden veel privacy en voldoende ruimte voor iedereen. Kom tot rust in alle vrijheid en luxe die het vakantiehuis te bieden heeft.

De luxe begint al bij aankomst in je vakantiehuis met opgemaakte bedden. Aanschouw de flatscreen tv in de woonkamer en geniet in de winterperiode van vloerverwarming door het hele huis. De tuin is uitgerust met modern tuinmeubilair, waar je op een mooie zomerse dag lekker wat kan drinken of eten. Bij het vakantiehuis is een privé parkeergelegenheid aanwezig. Het vakantiehuis biedt tevens gratis wifi.

Luxe vakantiehuizen zijn overal te vinden in Europa. Kies voor een luxe vakantiehuis in de stad, midden in de natuur of aan de kust. Ontdek bekende of minder bekende plekken en geniet van zowel het vakantiehuis als de omgeving. Heb je een lager budget? Dan kun je ook eens kijken naar de vakantiehuizen tot €100,- per nacht. In deze vakantiehuizen zitten ook luxe mogelijkheden voor weinig geld.

Bekijk het aanbod en boek je luxe vakantiehuis makkelijk en snel online op By-Jim.nl

Lees meer

Zie ook alle andere thema's

  • Top