FAQ

Heb je vragen over betalingsprocedures, annuleren of aansprakelijkheid? Jim beantwoord ze allemaal op deze pagina! Kom je er niet uit, of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Algemeen


Alle reserveringen via de website By-Jim.nl worden gemaakt op het Online platform B2Book.net, Adres: Via Giuseppe Zanardelli 5, 00186 Rome, VAT 143112071005.

Selecteer je bestemming of thema, je reisdata en het aantal personen en klik op ‘zoeken’. Het platform laat de beschikbare accommodaties zien. In het menu aan de linkerkant kun je je zoekacties verfijnen.

Nee. De accommodaties worden beheerd door de eigenaren. Je boekingsovereenkomst is dus direct met de eigenaar/beheerder. B2Book.net levert alleen het online platform voor de informatie en transacties.

Wanneer een accommodatie geen reviews (cijfer)heeft, komt dat misschien omdat deze pas net op het platform geregistreerd staat en er dus nog geen reviews zijn. Maar de eigenaar heeft gelegenheid een link te posten naar andere review sites. Als er toch een cijfer vermeld staat bij een accommodatie dan is dit een gemiddeld cijfer van deze accommodatie bij ander online boekingsplatforms.

De beschikbare accommodaties kun je zien op een lijst of op de kaart. In de beschrijving van de accommodatie vind je ook meer details.


Boekings- en betalingsprocedures


Wanneer je de boeking hebt afgerond, ontvang je je voucher per email.

Het exacte adres en de incheckprocedure vind je allemaal op je voucher.

Je betaalt bij het bevestigen van je boeking.

De betaling kan alleen met een creditcard worden gedaan.

Nee, alle eventuele extra kosten, waaronder ook de borg, betaal je ter plaatse direct aan de eigenaar/beheerder.

Nee, schoonmaakkosten zijn nooit onderdeel van de prijs. Als je schoonmaakkosten moet betalen dan wordt dit apart bij de informatie vermeldt.


Inchecken en uitchecken


Neem een week voor je arriveert, contact op met de eigenaar/beheerder om dit af te spreken. Dit kan bijv. door een mailtje te sturen.

De voorwaarden voor inchecken en uitchecken vind je in de gegevens op je bevestigingsvoucher.

Wanneer je problemen ondervindt bij het inchecken, neem je direct contact op met de eigenaar/beheerder.


Annuleringen


Je kunt je boeking annuleren door op de knop ‘annuleren’ te drukken in je boekingsgegevens. Je krijgt hiervan per mail een bevestiging.

De annuleringskosten worden bepaald door de eigenaar/beheer van je accommodatie. Deze kunnen dus per accommodatie verschillen. In geval van restitutie, wordt dit gedaan op dezelfde creditcard als waarmee de boeking is gemaakt.


Aansprakelijkheid


By-Jim.nl maakt gebruik van het boekingsplatform B2book.net. Alle informatie in het online boekingsplatform valt onder verantwoordelijkheid van B2book.net en de dienstverleners die dit hierop publiceren. By-Jim.nl is hier geen partij in. By-Jim.nl is ook geen juridische partij in de overeenkomst tussen de consument en de dienstverlener bij een boeking op het online boekingsplatform.

By-Jim.nl en By-Jim.eu zijn handelsnamen van Wolf Consultancy BV, Dorpssingel 10, 6641 BE Beuningen, KvK 70555931.

Algemene voorwaarden


Bekijk hier de algemene voorwaarden van By-Jim.nl. Belangrijk: Deze staan aan het einde van het boekingsproces nogmaals vermeld. Je kunt alleen een boeking plaatsen als je hiermee akkoord gaat

  • Top