Vakantiehuizen in Nederland

Ontdek de leukste vakantiehuizen in Nederland op By-Jim!

“Lekker in eigen land op vakantie is altijd leuk. Nederland kent genoeg onontdekte plekken en heeft mooie bossen, heidegebieden, prachtige meren, een lange kust met zandstranden, eilanden en een aantal prachtige steden zoals Utrecht, Amsterdam of Groningen. Het kan allemaal in de appartementjes die ik voor jou heb gevonden.”

Welkom in ons eigen Nederland!

Groetjes, Jim.
Vakantiehuizen Nederland
Vakantiehuizen boeken in Nederland met By-Jim.nl

Ontdek de Nederlandse cultuur

Een vakantie in eigen land wordt steeds vanzelfsprekender en populairder. In eigen land valt namelijk ook veel te ontdekken en te doen. Zo kan je een stedentrip in Nederland naar bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Maastricht of Groningen doen. Ook kan je op vakantie gaan aan de Nederlandse kust. Niets is zo heerlijk om gewoon in eigen land op vakantie te gaan. Populaire streken om wat langer op vakantie te gaan in Nederland zijn de Veluwe, de Waddeneilanden, de Nederlandse kust en de Bollenstreek.

Een weekendje weg met zijn tweeën of met de hele familie op de camping. Oer-Hollands kamperen is nog steeds een grote favoriet onder de Nederlanders. Heerlijk Bourgondisch eten in de markthal van Rotterdam, de Euromast beklimmen, of met de kinderen een dagje naar Madurodam. In Zeeland geniet je van de prachtige stranden, maar in Scheveningen kun je dat ook. In het oosten van het land kun je zelf het Venetië van het Noorden bezoeken, Giethoorn. Nederland bestaat uit veel cultuur en natuur. Musea bieden veel culturele bezienswaardigheden en de nationale parken brengen de natuur dichterbij tijdens je vakantie in eigen land.

Voor de avonturiers zijn er genoeg populaire pretparken te ontdekken. Denk aan Walibi Holland, de Efteling, Slagharen, Julianatoren of Hellendoorn. Voor de dierliefhebbers heeft Nederland een paar grote dierentuinen zoals ARTIS, Ouwehands Dierenpark, Burgers’ Zoo, Beekse Bergen of het Dolfinarium.

Laat je verassen door Nederland en ontdek plaatsen waar je nog niet eerder bent geweest.

Lees meer

Empty
Click + to add content

Zie ook alle andere bestemmingen

  • Top