Vakantiehuizen in Frankrijk

Ontdek de leukste vakantiehuizen in Frankrijk op By-Jim!

“Baguettes, de Eiffeltoren, romantiek, het Louvre. De Franse keuken alleen al is een reden om hier naartoe te gaan, maar ook de Côte d’Azur of de ruige Bretonse kust heeft veel te bieden. En je rijdt er zo naartoe! Ik heb speciaal voor jou appartementjes gezocht om alle juweeltjes van dit land te gaan ontdekken.”

Au revoir in Frankrijk!

Salut, Jim.
Vakantiehuizen Frankrijk
Vakantiehuizen boeken in Frankrijk met By-Jim.nl

Ontdek de Franse cultuur

Frankrijk is natuurlijk een bekend vakantieland. Met mooie plekken als hoofdstad Parijs, Bretagne, Normandië, Bourgondië, Île-de-France in het hart van Frankrijk en in het zuiden de Pyreneeën. Frankrijk heeft drie soorten klimaten. In het westen een vochtig zeeklimaat met frisse zomers. In het noorden een semi-landklimaat met strenge winters en warme zomers en in het zuiden een mediterraans klimaat met zachte winters en hete zomers.

Frankrijk biedt een hoop mogelijkheden voor verschillende soorten vakanties. Je kunt een stedentrip maken naar bijvoorbeeld Parijs, Marseille, Cannes of Nice. Of geniet van een familievakantie aan de kust of in het binnenland van Frankrijk. Populaire bestemmingen zijn: Île-De-Provence, de Côte d’Azur en Languedoc-Roussillon. Normandië is bij uitstek een geschikte plek voor families met kinderen. Er is veel historie terug te vinden van de tweede wereldoorlog, maar ook een scala aan dierentuinen, pretparken en klim-parcoursen.

Wanneer je met kinderen op vakantie gaat heb je verschillende mogelijkheden in Frankrijk. Je vindt er Disneyland Parijs, maar het is bij uitstek het land van de campings. Rijd met de camper of caravan lekker naar een Franse camping en geniet van een heerlijke vakantie. Er zijn zelfs speciale kindercampings, waarbij faciliteiten worden aangeboden voor baby’s, peuters, schoolkinderen of tieners. Frankrijk heeft voor iedereen wat te bieden. Makkelijk bereikbaar per auto, maar ook het vliegtuig is een optie.

Liefhebbers van lekker eten komen op culinair gebied in Frankrijk uitstekend aan hun trekken. Het Franse brood is heerlijk, maar je vindt er ook een keur aan de meest verrukkelijke kazen, fruits des mer en coq au vin, al dan niet begeleidt door één van de heerlijke lokale wijnen.

Lees meer

Empty
Click + to add content

Zie ook alle andere bestemmingen

  • Top